Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaKontakt

Od ovog vikenda Zagreb dobiva novi plac - ART PLAC!

Počevši od 25. svibnja (u slučaju kiše događanje se odgađa!), svake zadnje subote u mjesecu sve do listopada šarmantna zagrebačka Splavnica u popodnevnim satima iz prepoznatljive tržnice cvijeća pretvorit će u jednako živahan i jedinstvena art tržnica na kojem će građani Zagreba ali i svi posjetitelji glavnog grada moći uživati u rezultatima kreativnosti i stvaranja brojnih umjetnika i kreativaca.



Naime, novim projektom ART PLAC, uz podršku Grada Zagreba i Tržnica Zagreb, Udruga REkreator prenamjenjuje prostor omiljene gradske tržnice Dolac, odnosno njenog izdvojenog djela na Splavnici i pretvara ga u mjesto okupljanja kreativnih stvaraoca iz područja vizualnih i primijenjenih umjetnosti i dizajna.Tako se na prepoznatljiv javni prostor smještaju umjetnici i autori koji će publici imati priliku pokazati svu vrijednost i ljepotu umjetničkog stvaranja nasuprot komercijalnim proizvodima kojima smo okruženi. 

Osim kupnje autorskih radova posjetitelje očekuju i besplatne likovne i kreativne radionice te prezentacija izrade različitih predmeta na licu mjesta.

Više informacija pronađite ovdje