Zagrebački Holding
Mapa webaKontakt

Ponuda Tržnica


 
 
 
24.05.2017. Dolac Kvatrić Trešnjevka Utrina Jarun
POVRĆE
Rajčica (šeri) 10-15          8-15
15-25
20-25
15-20
Rajčica (obična) 10-12
10
10-15
12-20
10-15
Paprika (roga)
20
8-10
10-20
0
25
Paprika (rajčica)
0
0
 0
0
0
Paprika (babura) 20             10
12-20
 20-25
25
Krastavac 10         10
 15
10-15
10
Mladi krumpir
10
10
7-10
8-10
10
Stari krumpir
3-5
3-6
          2-5
2-5
4-5
Mahuna olovka
40
30-40
0
 0
30-40
Mahuna puter
25
25
25-30
 25-30
30-40
Cikla
8-10
         7- 10
8-10
8-10
8-10
Grašak
0
0
0
0
0
Rotkvica (vezica)
5
         5
5
5
5
Šparoga ( vezica ) 20
20
25
20
20
Patliđan
10-15
8-12
20
25-30
25
Brokula 10-15 10-14 20 12-15 20
Kelj (mladi) 5-10 5-10 10 8-15 15
Crveno i bijelo zelje 6-10 6-10 8-10 8-15 7-10
Koraba 10 10 10 12-15 15
Karfiol 10-15 10-14 15 12-18 15
Dalmatinsko mlado zelje 8-10 6-10 10 8-15 8-10
Mlada blitva 10-12 10-12 20 12-15 12-15
Radić crveni 15-20 15 20 20-25 15
Rikula 40 45 50 50-70 50
Salata puterica 8-12 15 10-15 12-15 20
Salata prajzerica 10 10 10-15 12-15 15
Salata kristalka 10-12 10-12 10-15 10-12 10-15
Salata endivija 8-10 10 10-15 12-15 10
Mrkva 8 8 7-8 8-10 8-10
Peršin 20 20-25 20-25 20-25 25
Celer 15-20 15-20 15-20 15-20 25
Luk srebrenac 7-10 7-10 8-10 8-10 10
Luk ljubičasti 5-10 7-10 8-10 5-8 10
Luk mladi 5 5-15 20 20-25 25
Češnjak 40 40-50 40-50 40-50 40
Grincajg vezica 5-6 6-7 5-7 5-7 5-7
Vlasac 5 5 5  5 5
Hren korijen 30-40 40 40 30-40 30-40
Maslina 40 40 40 0 40
Šampinjoni 14-18 14-18 15-20 16-20 18-23
Bukovača 20-25 20-24 20-25 20-25 25
Sušeni vrganji 500 0 500 500 500
 
  Dolac Kvatrić Trešnjevka Utrina Jarun
RIBA - sviježa plava
Srdela
25
20-25
20-25 20
20
Skuša 60 60 60 50 60
Lokarda 0
0
            0
30
025
Šarun 20
20
           20
25-30
025
Inćun 25            0              25            0
25
Papalina 20
0
            0
0
0
Tuna 120-150
120-150
         100
140
120
Palamida 0             0             60
0
0
Oborita-bijela riba
120-220
100-220
        100-200
80
160-220
Grdobina 0
110-160
          100
80-120
100
Pastrva
40-45
42-49
            40
 45-60
45-50
Šaran
0
35-40
            40
 35-55
39
 
  Dolac Kvatrić Trešnjevka Utrina Jarun
VOĆE
Grožđe konzumno (bijelo i crno)
10-20
15
15-25 25-30 25
Šljiva
0
0
0
0
0
Breskva
0
0
0
           0
0
Nektarina
0
0
0
0
0
Dinja (žuta)
0
0
10-15
20
0
Lubenica
10-12
        10
0
10-12
0
Smokva svježa 0            0
0
0
20
Smokva suha          35-40
40-50
40-50
 40-50
40
Rogač 0 0 25   0 0
Jabuka 3-8 4-10 4-12   3-10 6-10
Kruška 6-15 6-15 10-15    14-20 15
Limun 10-15 10-14 10-15    12-16 20
Šipak 15 12 15-20    10-12 15
Banana 7-12 7-12  8-12    8-12 10-12
Ananas 7-10 7-16 15-20   15 14-16
Kupina 0 0 0   0 0
Grejp 12 15 15 14 15
Grejp crveni 14 15 15 14 15
Jagode 25 25 15-25  20-30 25
Mandarine 0 0 0 0 8
Kesten 0 0 0 0 0
Ribizl 0 0 0 0 0
Višnja 0 0 0 0 0
Trešnja 16-35 20 20-30 20-30 0
Marelice  15-25            15            20         25-30 0
           
 
  Dolac Kvatrić Trešnjevka Utrina Jarun
MESO - Razno
Pureća prsa 55 55-64 55-65 59,90 59
Pureći batak 19-24 20-25 22 21,90 23
Pureći zabatak 38 42 40 39,90 35
Pureća krila 17-22 22 22 21,90 17-19
Pureći krilni zabatak 25 25 25 24,90 25
Pureća jetra i srce 24 24 25 24,90 25
Pureća leđa 15 15 15 14,90 14,90
Pureći želudac 20 25 25 24,90 24
Purica cijela - smrznuta 40 39 39 38,90 40
Pureći batak - zabatak 28