Zagrebački Holding
Hrvatski English
Mapa webaKontakt

Javni poziv za dodjelu lokacije - mjesta za postavljanje pokretnih naprava za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge za božićne blagdane na tržnicama

Tržnice Zagreb raspisuju Javni poziv za dodjelu mjesta za postavljanje pokretnih naprava za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge za božićne blagdane na površinama koje su u nadležnosti Zagrebačkog holdinga d.o.o. - Podružnice Tržnice Zagreb.

Tako uz već poznate gradske lokacije, ugostitelji i ponuditelji prigodne prodaje mogu aplicirati i za kućice i štandove na Tržnici Dolac, odnosno na lokaciji Mala terasa između Dolca i Splavnice te na Trgu Petrice Kerempuha iznad tržnice Dolac.

Na obje lokacije u ponudi je po jedna ugostiteljska kućica i po četiri štanda koji će se moći koristiti kroz cijelo vrijeme trajanja Adventa koji će započeti 30. studenog 2024. i trajati do 7. siječnja 2025. Godine.

Ponude se mogu predati do 11. lipnja 2024.

Više informacija pronađite u natječajnoj dokumentaciji.

Javni poziv za dodjelu lokacije - mjesta za postavljanje pokretnih naprava za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge za božićne blagdane na površinama koje su u nadležnosti Tržnica Zagreb

Ponudbeni obrazaca (word)